Wednesday, January 4

Keinginan ♥


Hm. So bercakap pasal keinginan kali ney. Macam-2 yg aku inginkan dalam hidup aku. Dah masuk ke tahun yg 2012. So, keinginan utk tahun ney. Jom checklist :D

1. Nak result SPM cun punya.
Haha, yang ney sape ta na kan. Sume nak punya. Tapi tu lha, tgok-2, dpt nty, huhh tamau cakap. Nty down aku. Haha okay. Ta sabar. 22 March 2012. The dead date = ='

2. Lesen L dan P- Motor, kereta.
So, besok baru nak masuk kelas and so on. Hope berjaya belajar dgn cepat. Sbb ta sbar na jadikan kereta mama, mcm kereta sendiri. Haha.

3. Sambung belajar ke IPTA idamann 
Haha lepas dpt result, inilah yg dtunggu pun. So, the choosen one, UiTM lerr. Haha, sudah fikir pun nak ambil course apa semua. Insyaallah, diizinkan Allah, dapatlah aku further sdty :)

4. Hu dah sambung belajar, semua keperluan lha kann. Lappy, handphone baruu. Broadband :p
Haha sudah lha. Aku mmg dengki sbb kkak aku lepas smbung belajar, lappy and broadband. Then new handphone. Aku dengkii. Cehh. Aku nak aku nak :p

5. Siapkan sebuah novel. Haha on the way neyy,
Hahh masa aku tga post entry ney, cerita tu ak dah tulis smpi 30 lbih dah. Hampir na cecah 40 page da. So, aku nak perah otak, nak rajin-2kan diri utk menulis. Jadi, keep it up :)

Cukup kot checklist. Yg ney pun insyallah je semuanya aku na dpt. Ad rezeki, ada la. So, night :)

Thank you for visiting here :)

No comments:

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH