Sunday, February 12

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

Assalamualaikum.


Salam semua. Hihi. Nampak tak atas ni? Ha actually ak join segmen ni. Segmen dekat blog ben ashaari ni.
Segmen apa wehhh? Ha ni SEGMEN : BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

Ha jom jom. Kita BW sama-2, kita kenal-2, well melalui penulisan kita boleh kenal cne org tu kan. Mcm aku jiwang karat punya org. HAHA. 

Okay syarat :

berikan satu sebab yang ringkas kenapa mereka patut baca blog anda:

So jawapan aku : UNTUK MENAMBAHKAN KENALAN BLOGGER :) Alahhh simple je kan jwpn aku? Ye la, ak tade idea sgt tapi betul ap, igt FB dgn TWITTER je ke boleh tambh-2 kwn? Melalui blog pun ada okayyy. So bila dapat tambah kawan-2, kita ta rse syi sgt kan. Certain org ni fkir blog ni depa buat sbb depa tade tmpt nadu, so bila dah dpt tmbh kwn-2, ha byk dahh tempat mngadu kan kan? Cewahhh. HAHA okayy lha, itu jep na sharing dgn kome :p

And entry yg aku rasa aku suka sgt. Disebabkan aku ni jiwang punya org, aku bagi kome baca entry ni, menarik tak? Baca duluuu :))


Okay tu je. Salam perkenalan awak semua yg comel molek handosme kiut miut :DD


Thank you for visiting here :)

15 comments:

Fendy said...

Salam singgah dan follow sini sekali..
salam perkenalan dari fendy

jemput singgah, jgn malu2...tak makan orng pon..keh3...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Azura @ cik buaya said...

singgah cni :)

mieza said...

singgah sni dri blog abg ben,,

rajen2 la singgah ke blog mieza ye..

Maliha ♥ said...

singgah dr segmen abg ben,jum datng sini ... http://mawarmialah.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html....

Kalamhati said...

salam ziarah..=)

Pka Rahim said...

hi! singgah dr blog abg ben :)
dr segmen yg sama jugaa.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

SuparMan SuaRez said...

Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
Hehehe...Thanx ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

mizz_pua said...

singgah dr segmen yg sama..>__<

Diera Tekikushika said...

hai salam perkenalan, jom g blog saya pulak =)

Azhafizah[フィザ] said...

Salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg Ben
Harap sudi singgah juga di blog Fiza.^___^
http://www.azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Najwa Zahari said...

Salam perkenalan daripada saya, Najwa ^^

Dari segmen yang sama jugak. Dah baca dah blog awak. Memang best! hehe :)

Kalau sudi, singgah la blog saya yg tak seberapa ni. haha! :D


http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Rocker Hearted Girl said...

Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
Dah follow awak pun..

http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

9n0L4 said...

dari blog BA terus lepak sini. hee. ;)

farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

Eza Boom Boom said...

Eza singgah sini.. sorry lambat datang sini.. Salam ukhuwahh.. Nak blogwalking sampai lebam! :D

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH