Tuesday, February 21

Betul ke realiti lelaki sebegini ? HAHA

Assalamualaikum.


Salam petang semua :)

Cuba tengok gmbr kat atas ni. Hihi (:
Betul ke lelaki mcm ni? Ops correction, sbnrnye gmbr ni na tunjuk padan muka dekat lelaki yg ta pernah menghargai wanita. Yg dia tahu yes seronok dpt mainkan ppuan, yg dia tahu yahooo ak dpt awek lain, lagi cun. Yg dia tahu, ak na break. mls couple da dgn kau ppuan. Yg dia tahu, kau ta lawa ah, malu ak dgn kwn-2 ak. Yg dia tahu, sorry ah weh, kau kolot sgt, na pgang tgn pun taley, so, ak rse better kita clash. Yg dia tahu....

Haha amcm? Mmg lelaki sebegini la yg ppuan skrg cuba elakkan. Mndpt lelaki mcm ni, seolah-2 mndpt bala dlm hidup. Lelaki sepatutnye melindungi wanita, menjaga hati wanita, bukan melukai hati wanita sesuka hati depa je, bukan tahunya na kutuk je. Tapi igt, BUKAN SEMUA LELAKI MCM NI.

Masih ada yg baik, masih ad yg sopan santun, memahami, ta ego and byk lagi. And one more thing, bukan tade ppuan yg mcm laki seperti diatas. Ada juga. Jenis ppuan yg materialistik, jnis ppuan yg bajet hot, bajet lawa, yg tahunya na bf mesti kaya, handsome and boleh ikut kemahuan dia. Hakkktuihhhh, egat ad ke jantan na kat ppuan cmtu? tade wehhh, so kalau rse dlm diri ada, ubah la. Masih belum terlambat tau. Igt ye (:


Thank you for visiting here :)

No comments:

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH