Sunday, February 26

Everything is gonna be alright dear :)

Assalamualaikum.


Salam petang. Yes, ap yg yes nye. -.-'
Tu tgk atas tu. Ad gmbr kan? Ad tulisan kan? Tahu baca kan? Ap yg tertulis?

"EVERYTHING IS GONNA BE ALRIGHT"

Hm sebenarnya tuju kat diri sendiri ni. Dush~
Aku ta berapa na betul harini. Hm sbb tension sikit ah dgn family. Hm ta payah cerita la eh. Hehe, tapi ak mmg agak stress. Korg bygkan la, selama hari ni, ak bwk kereta selama SEBULAN, aku ta pernah lagi buat keje gila kt sektow tu. Tapi tibe-2 harini, hari dimana esok aku ada TEST JPN JPJ *budus*
Aku telah melanggar sebuah kereta kancil dan mnyebabkan plat kereta yg ak bwk patah. YES~
Dahsyat kan? Tu la penangannnya bila emosi aku tgah ta stabil. Fkiran aku jiwa aku hati aku semua tataw pi melayang mana aihh -.-

Then ak duk fkir psl result na kluar ni pulak. Eh helo kalau aku bijaksana tape weh T_T
Budak yg bijak-2 tu boleh ah relax goyang kaki, aku yg gelabah punggung weh. Erhhh 22.03.2012. Is that the death date? Ish-3.
Kita doa je la byk-2 ye. Aku doakan kita semua amek result dgn muka yg gembira dan puas :D Aminn :)

Lagi? Hm lagi ap lagi.. Huuu apa yee~ Entah le. Serabut apa lagi ntoh. Boipren? Idokk, watpe na serabut. Happy okay. Jgn le jeles. Hihi ta salah kan aku na happy cenggini. Tak kan? Hu. Okay la, na lyn youtube. Kbai. Mmuuaahhh :*

p/s : Esok aku test, doakan aku lulus test tu ye. Amin ;)


Thank you for visiting here :)

1 comment:

aReLaN said...

semoga lulus test.salam perkenalan.time kasih sudi follow my blog.dah follow balik sini.

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH