Sunday, February 19

Everyone need their love ♥

Assalamualaikum.


Salam semua :)

Erm, dah lama ta ckp psl cinta ngn kome. Hihi ye la, older post tu ak copy je kat youtube. Skg ni ak na ckp sbb tadi ak ternmpk dkat profile seseorg, hihi dia dah ad relatiionship dgn ehemm. married lagi tu. haha. Alhamdulillah. Bagus tuuu. Hihi.

Aku na tanya korang, pernah tak korg tengok relay dgn fb ex bf or ex gf korg, then korg rse jealous yg teramat sgt *tadelah teramat* Padahal korg dgn dia dah lme dah tade ap-2. Tapi korg tetap cemburu. Sbb ap
eh? Hm biar ak tlg jwb, sbb korg fkir, knp la korg ta lama dgn dia. hihi. *aku fikir cenggitu*

Bila ak usha balik fb seseorg yg pernah ak syg, hihi. Tersenyum je ak tgok tapi dengki tu ttap ad wehh. haha sbb apa, sbb aku tade bf smpi skg T____T

Haha ngek je. Hm ak tgok, ad yg dah na msuk 6 bulan kapel dgn awek dy, ad yg baru je married with. hihi. ad yg engaged dah. hahahahaha yla fb kan, mcm-2 relay bolehh. ad jugak yg bahagia mnyayangi kt fb tu, ad jgak yg masih single mcm aku. Hihi. Apapun semua org pun nakkan kbahagiaan sdiri kan. Mungkin sehari dua lepas clash tu, diorg masih lagi tringat-2 and trbyg-2 dkat kita, tapi dah lama, diorg pun tringin jugak kan kbahagiaan sdiri. Jadi apa salahnya kan. Huhu ak seronok tgok diorg semua dah happy skrg. Sbb ak pun happy :) 



Thank you for visiting here :)

No comments:

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH