Sunday, February 5

Sweet Moments ♥

Assalamualaikum.

*gambar hiasan

Salam semua :D

Okay jom aku story mory kat kome utk aktvti aku stu hari ni. Heee :))

First, aku keluar dlm pkul 12 lbih g uma tasya. pastu tgu tasya ngn mak dy siap, then tggu bus mcm biasa. hihi :)

Tmpt prtama aku gy, JJ. So shopping. Tasya na beli hadiah valentine utk Hazim. Acecec. Haha. Lpas tu nak karok, tudiaaa aihh, FULL BOOKING. So aku dgn hampanya. Erhhh tapi bila Tasya unsurkan pegy GM, perhh brsemangat aku balik. Haha. Tapi kome byg le, pegy GM, dah mcm rasa aku duk kat Jakarta. Ramai sgt indon kot -.-'

Ta jadi ah. Haha, then jalan kaki pergi OTK, yg dekat OldTown tu. Tudiaaa karoke 3 jam kot. Perhh jgn ckp, bpe byk lagu aku melalak. Haha lepas sume tension, lepas sume sedih. Huuu. Lepas tu merayap Parade jap. Tasya na tengok kasut ap nta. Hu aku ikut je la. Then na blik, sblum balik, pergi Secret Recipe pulak. Tasya belanja kek :)

So aku pun balik. So that is the end of my beautiful day :) Thanks a lot to Tasya and her mum ♥♥

Thank you for visiting here :)

No comments:

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH