Thursday, March 22

Debaran melanda ~

Assalamualaikum.
 


Haiii. Ye aku tahu dah lama gile aku tinggal blog ni kan. Hm mmang kesian. Bukan apa, ad prob sikit dgn wifi aku. Kejap 3 lampu, pastu kelip-2 satu lampu. Benci kan? Huhh. Pastu mak aku call centre dy, hm org tu ckp sistem diorg ad problem and blablabla. 

So besok mcm satu Malaysia tahu, tmbh lagi yg sebaya aku, RESULT SPM bakal diumumkan. So, please jgn tanya aku berapa aku target. Heeehhh. Debar tak debar lha ye. Esok baru ketar lutut aku. Huu kaylha. So wifi aku na buat hal tu, aku wish GOOD LUCK dekat semua LEPASAN SPM 2011. Kaybye ;)

Thank you for visiting here :)

No comments:

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH