Thursday, March 1

Satu persatu ♥

Assalamualaikum.


Haaa tengok le tuuu. Haha satu impian aku dari WISHLIST ni dah pun tercapai. Yg no 2. Hihi mendapatkan lesen P utk kereta dan mtor :D

So lepas ni, na kerja snang kan. Aku harap mak aku bagi le ak gi amek result naik kereta. Yipppiiii ^^v
Hm tapi gembira ni cikit je, sbb ak sedih gak :(


Memang la, sdgkan aku na kapel balik dgn shuperman pun ak nak pendapat bestfriend ak nii. Org ckp, utk apa ak mnx izin and pndapat blaaablaaablaa, sdgkan yg nak bahagia aku bukan dia. Erhh korg ta fhm lettew, dia bukan sekadar bestfriend aku, dia ni SEBAHAGIAN HIDUP aku. Wlaupun bagi dia maybe ak ta penting mane pun, tapi bagi aku, DIA SANGAT PENTING. Please higlight that :)

Kenapa? Korg tatahu pulak ap maksud BESTFRIEND tu? Haihhh. Ni tengok bawah :


♥FARAH NATASHA♥

Dah baca? Faham? Bagus :)

Tapii ta semestinya aku syg bff aku, ak ta syg bf aku. Bf aku pun penting jugak dlm hidup aku, tapi ak ta sggup na jadikan dia sebahagian hidup aku, maaf bie, bukan ta prcaya awk, tapi ini langkah berjaga-2, supaya andai sekali lagi awk terpaksa pergi, sy takkan kecewa utk hidup. Melainkan jika awk dah JADI SUAMI SAYA, then, awk adalah yg prtama dlm hidup sy selain keluarga sy dan bff sy :)

Apapun, i will love you and love you :')


♥FAZRIN ZULKIPLI ♥


Thank you for visiting here :)

No comments:

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH