Tuesday, March 6

When it's gone, you have to let it gone :')

Assalamualaikum.


Hm aku give up weh :'(
Aku cuba nak yakinkan kau aku ta pernah ada niat nak lukakan hati kau. Aku cuba utk leraikan semua kekusutan ni, tapi aku ta mampu weh. Aku tengok kau pun dah happy sekarang. Kau dah boleh tersenyum. Even aku pun senyum tengok kau senyum. And aku tahu, even aku dah tade dlm hidup kau lepas ni, aku tahu kau masih boleh bahagia. Kau ada H utk tengokkan kau. Kau masih ada mak kau utk sentiasa memberi semangat dekat kau. Aku cuma insan yg menagih kasih syg dri kau. Jadi sudah masa utk aku biarkan kau happy. Bukan aku tak sayang kau weh. Sayang sgt. Syg sgt-2 :'( Susah aku nak lupakan semua psl kita. Sukar utk aku buat TAK KENAL KAU lepas ni. Susah utk aku tak ambil tahu apapun pasal kau. Susah.


Walaupun aku tahu kau takkan baca dah blog ni, tapi aku tetap tulis seolah kau baca. Aku rindukan kau. Teramat rindu. Aku cuma mampu berdoa yg Allah akan sentiasa berkati kau. Cukupla doa aku yg mengiringi kau :'(


Maafkan aku sekali lagi. Tu je yg mampu aku ckp. Aku takkan ggu kau lagi. Ak tahu kau syg aku kan? :')
Aku pun weh. Aku mintak maaf atas semuanya. Silap aku kan. Maafkan aku ye. :'(

Thank you for visiting here :)

No comments:

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH