Tuesday, May 1

THE AVENGERS. TERBAIK ♥

Assalamualaikum.


Tadi aku dah pergi tengok cerita ni. Seriously memang gempak and terbaik. Korang kena pergi tengok k. First yg ak kagum dgn cerita ni sebab teknologi yang teramat canggih. Derr kalau aku dapat kmputer yang nipis cenggitu, haihh ta tidur aku. K sebab tu aku ta dpt --"

Then bila tengok cerita ni, ada satu part diorang semua hero-2 yang sepatutnya bergabung, tiba-2 bergaduh sebab stau benda. So itu bagi peluang pada musuh lha kan. K lepas tu ad satu part memang lawak. Haha memang satu wayang tu gelak. Part dimana Hulk angkat Loki (abang Thor) lepastu hempas-2 dia banyak kali. Lepas dah habis hempas, Hulk blah sambil cakap "DEWA LEMBIK" Haha memang lawak. 

Fuhh yang best sbb cerita ni in 3D. So memang effect tu fuhh susah na cakap. Memang awesome. Actually first time pakai spek 3D tu dlm wyg. Before this dekat game. Hewhew memang best. K 5 bintang ;)




Tengok tau :)

Thank you for visiting here :)

No comments:

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH