Monday, May 21

Lagu dan blog? Hmm

Assalamualaikum.

Sesape yg masuk blog aku mesti geram je. Ekceli sesape yg masuk blog sesape yg ada playlist SCM player ni mesti geram. Hihi sebab mula-2 blog akan bukak then dia akan refresh dgn sendirinya hanya sbb kewujudan lagu tu. Hewhew sorry lha eh kalau blog ak buat kome sume geram. 

muka semua cenggini -.-'

Aku dah try dah buang lagu tu lepastu aku baca entry-2 aku tapi haiyerr, serius boring. Entry-2 aku kan byk jiwangnye, so bila ak letak lagu yg mcm tade hrapan na hdup tu, ak rse feeling tw bila bce entry sedih aku. err ekceli, entry jiwang. So pada yg ta berminat, mohon maaf lha ye. Tapi refreshnye bukan lama pun kan. ta sampai seminit pun. So chill k. Hewhew :D


Thank you for visiting here :)

No comments:

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH