Friday, June 15

Satu persatu hajat dipenuhi :')

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Bila aku usha balik keinginan aku dekat post ni : http://duniaekin.blogspot.com/2012/01/keinginan.html

Rupa-2 nya, sudah hampir semua keinginan aku telah berjaya aku capai. 


1) Alhamdulillah. Macam korang tahu, result aku memang cun bagi aku. hihi 5A. Cukup untuk buat family aku bangga. Adik laki aku yg nakal tu pun cakap aku pandai gila. hahah lawak ;)


2) Haha yang ni memang sebelum result keluar lagi sudahpun tercapai. Aku berjaya memiliki lesen P untuk kereta dan motor. Tanpa perlu ujian ulangan. Tanpa bantuan sesiapa a.k.a orang dalam. Huhu walaupun cuak sebab last day sebelum test JPJ tu aku langgar kereta lain -.-'


3) Juga macam semua tahu, aku berjaya menempatkan diri di IPTA idaman aku, UiTM. Hihi ;)


4) Hihi ni paling best. Aku berjaya memiliki sebijik lappy, broadband dan handphone baru hadiah kedua orang tuaku :')


5) Hmm yang ni hampa sikit. Pendrive aku yang mengandungi cerita-2 aku dah hilang ! Arhhhhh k tak nak cakap. Sedih ;(

Bye ;)

Thank you for visiting here :)

No comments:

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH