Tuesday, June 12

UiTM -> Rumah Keduaku -.-

Assalamualaikum.

Seperti yang sedia maklum, aku dah pun masuk ke UiTM pada Sabtu lepas yakni 2 haribulan 6. Hewhew. So aku baru update pasal MDS jea kan haritu? Okay so sekarang ak na cerita pasal kolej kediaman yang aku duduk sekarang. 

Nama kolej aku is Cempaka Sari. Aku menghuni di blok Anggerik 2 dan biliknya di A2205. Okay jom aku tunjuk tempat tidur aku ;)

Tadaaaaaa~ Okay katil aku. haha okay aku tgkap ni mse tengah kelam kabut na turun Perjumpaan Kolej tadi so messy gila tempat aku k. Huhu.


Pffttt ini almari aku. Sebenarnya satu sorang almari ni tapi disebabkan dlm blik ni ada dua org jea, so aku conqure lha almari lagi satu. hahahaha --"

Okay ini meja belajar aku. lebih dikenali tempat makan aku sebenarnya. Hihi. 

Okay actually, blik ni ta luas mana pun. Satu blik 4 org duduk. Ada 4 katil which is double decker punya. Ada 4 almari yang sngat kiut. Baju aku ta muat k. Ada 4 meja. which is satu meja ada 2 soket. Hewhew. So jelas kan? Sje na bagitahu. Kot-2 ada yg tertanya-2 kn kan. 

Huhu so tu je kot na story. Esok ad class tapi pukul 9 so lepas solat Subuh boleh sambung tidur kejap. Heheheheheh k bye ;)


Thank you for visiting here :)

No comments:

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH