Monday, September 24

Jatuh talak kerana dialog Filem. Vanidah Imran tidak setuju?

Assalamualaikum.
 

Sape dah tengok filem atas ni? Untuk Tiga Hari. Aku duk sedap layan fb kan, scroll punya scroll tetibe baca entry dekat http://mynewshub.my ni. pasal Rashidi jatuhkan talak dekat Vanidah Imran, atee ta tersedak temannn. Pasangan ni dah kawin selama 12 tahun tau. Pasangan paling romantik, sweet sour semua ada taw. Favourite ak couple ni, boleh pulak na bercerai. Ap lagi, terus aku bukak website tu baca perabehh. 

So ceritanya macamni, ada satu adegan yang Rashidi cakap macamni kat bini dia, 

“Kita kahwin untuk tiga hari, Affin akan pegang pada janji Affin, hari kedua mesti kena bersanding, lepas itu selepas selesai majlis perkahwinan, hari ketiga, kita minta cerai”

Maka disebabkan itu, Mufti Perak, Tan Sri Harussani Zakaria menggesa pasangan pelakon, Vanidah Imran dan Rashidi Ishak segera ke Jabatan Agama Islam untuk merujuk mengenai lafaz talak dalam filem lakonan mereka, Untuk 3 Hari. Aku sebagai budak mentah yang sedang meningkat dewasa macam blur jugak. Yang mufti kata kena rujuk, yang Vanidah bagi kenyataan macami ->  http://mynewshub.my/2012/09/24/tidak-jatuh-talak-dalam-untuk-tiga-hari-vanidah/ malas na cerita kome baca le sendiri. hewhew.

nak ak bagi kome tengok setempek. jgn lupa pause lagu blog aku dulu. heheh


Okeh le tu je na cakap, Nampak ta payahnye jadi pelakon ni. Haaaaa. Okay bye (ada org sakit hati dgn prkataan okbye ni. ahahahahah)

Thank you for visiting here :)

No comments:

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH