Wednesday, November 7

Forget him? Done :)

Assalammualaikum.
 
 
 
 
Well mcm dah tahu lh kan, aku pun dah single. Kembali single. Kembali kpd khidupan tanpa brmsj dgn sesape. Kpd khidupan dimana kredit kau 3rgt boleh tahan smpi sminggu. Kpd khidupan dimana kau boleh na chat na im na tweet na gayut dgn sape pun yg kau suka. Lelaki atau ppuan. Tp ada satu bnda yg kau akan rasa hilang..mungkin seketika? Ye..seseorang yg ambil brat psl kau. Wait, ak ckp seketika kan? Kau ad kwn-2 kan? Hm :)
 
Well, dia pun dh move on. Ak pun kena lh move on jgak. Setakat tgok je dia bahagia, aku na sedih melalak menangisi kenangan kami buatpe kan. Hidup mesti diteruskan. Bukannya mati pun kan jd single ni. Nasib baik ak ta pena ckp mcm "SAYA TA BOLEH HIDUP TANPA AWK" mse kapel dulu. Rasa lawak je sbb kalau btul ak pna ckp, well, aku masih hidup ^__^

Bila ak tgok dia dh move on. Ak sedar dan ak pun dh mula fhm yg kami berdua sememangnya dah menerima hakikat :)


Thank you for visiting here :)

No comments:

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH