Saturday, March 7

UiTM Bandaraya Melaka 2

Assalamualaikum


Harini second days dah. Em pepagi mcm biasa kena mrh la sbb ad certain yg turun lambat so urgh pepagi dh bg spoil mood deme ni.

Pastu berkumpul and jalan kaki dari kolej ke kolej tun mamat dlm 3minit gitu. dari kolej tun mamat ke uitm pulak dlm 2minit lebih kalau traffic teruk lambat la lintas. pndi2 lah selit ya.

p/s ; pakai flat shoes/sneaker utk lebih mudah berjalan laju semua.

Pastu dh smpi dia bg breakfast pulak. pepagi makan apa eh td nasi goreng ha pastu telur rebus pecahkan sendiri aigo. Pastu dia explain la apa semua psl benda nak isi. beratur la utk buat pengesahan segala.

p/s ; tak payah bwk filem xray. bwk laporan kesihatan je. filem xray tak diperlukan pun penat je aku bawak pfft.

Utk uitm pulak.
  • Uitm bandaraya melaka ada 16 tingkat.
  • library tingkat 1 & 12
  • utk ke kelas guna tangga kt belah belakang ya lif tak boleh guna.
  • lif boleh guna dari tingkat 4 keatas sahaja.
  • kafe ada. dkt tingkat 4. surau pun tingkat 4. 
  • utk pej hep hea bendahari tingkat 15.
  • pej rektor tingkat 16.
  • kelas dari tingkat 5-14.
  • bersedia untuk kurus. fighting! haha

gambar ni ialah night view from my room di kolej

tu je la serba serbi. tgk dri gambar(gugel sendiri) tau la kan uitm ni takde pagar uhuks.
sebelahnya kptm.

keliling mcm kt tgh bndar la. kdi mcm2 smua. 

makan kat sini kalau duk kolej sakit sikit sbb makan harga mmg em bukan harga pelajar la.
pastu periuk nasi semua takleh bwk lak utk masak nasi ke apa ke urgh

kalau duk tmpt lain selain kolej boleh la korg survive skit bwk periuk nasi ke apa ke kan msk la mcm rmh sendiri.



Thank you for visiting here :)

No comments:

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH