Tuesday, April 18

Gary oo Gary

Assalamualaikum


Before cont reading, you should know that im a fan of Gary. You can see at the side of my blog theres his photo. Hes my bias and fav celebrity ever. Ok cont.

So, the issue/story begin when Kang Gary leave Running Man. Heartbreak sangat tau dia left. Iolls menangis tengok episod last dia. So after about a month mcmtu la, isu jihyo & kjk pulak nak kena kick. Tapi tu isu lain la. Tapi Gary ada masuk gambar kt ig dia. Dia delete semua gambar yg ada pastu dia masuk gmbr kjk & jihyo. 

Translate: You guys work very very hard. Thank you.

Lepastu baru-baru ni, rasanya ramai tahu la. Gary update kat IG dia bagitahu dia dah kahwin. Huwaaa T_T Kenapa aku sedih pulak kan? Patutnya gembira la my bias dah jumpa wife dia. Takde sedih sgt pun. Just keciwa sikit la, sebab the girl is not Jihyo (?) Well still not sure who the girl is. But since hes saying non celebrity so lets just guess that its not Jihyo. 

Fans dia ramai lah kecam jugak sebab ye la dia kahwin tiba-tiba lepastu takde explanation pape pun. All he did is post a photo saying he tied a knot with someone. Takde sape tahu ok. RM member, kwn baik dia, even Gil pun tak tahu. But I still congratulate him lah. Takde lah kecam. Apapun tu hidup dia kan (cewah)


Lepastu dia delete semula post psl dia kahwin tu. and dia masuk gambar ckp thanks for the wishes. suspicious nak mati!



Tak sempat nak bertenang ni, tiba-tiba isu lain muncul. Leessang had disbanded. Memang lah aku tak minat sangat Leessang (tapi lagu diorg best jugak) tapi sedih la sbb Gary dah lama dgn Leessang kan kenapa dia leave pulak. Dia kata leave running man sbb nak focus music tapi tetiba udah kahwin udah solo artist. Fans kecewa bila dia buat hal mcmni. Ye la nak salahkan dia je pun tak boleh jugak kita bukan tahu sape buat hal (bekap bias!)


and the most recent isssue is!!

FIRST CONCERT GARY IN MALAYSIA IS CANCELLED!



damn it! aku dah byr duit tiket kot harapan tinggi menggunung tahu?!

ye la sebenarnya boleh agak pun yg mcm mustahil concert ni still jln tapi ye la kot la dia still nak jaga fans dia kan. tapi for sure kalau dia buat concert ni rmi yg akan tanya soalan psl kawin je so utk mengelakkan benda tu dia pun cancel concert dia. 

maka aku yg dh byr ni mari lah guna duit refund tu masuk tabung kahwin. ermmmmmmmm~~~

Pape pun tu je lah nak cerita. Stressss. Haaha.

Next entry I will update about my kursus kahwin eh. This week baru nak pergi haha. Ok bye!

Love, ekin

cr photo IG luv_mondaycouple

UPDATED!

HIS CONCERT WAS CANCELLED BECAUSE OF THE ORGANIZERS MISTAKE WHICH DIDNT PAY THE DEPOSIT ACCORDING TO CONTRACT. KANG GARY ALSO CONFIRMED THE NEWS IN HIS IG.


Thank you for visiting here :)

No comments:

BLOG INI ADALAH HAK MILIK PENUH NUR ASHIKIN ALMI. TERIMA KASIH